A tálca ikonjainak középre rendezése

A Taskbar ikonjai alapestben a Start menü ikonja mellett találhatók a bal oldalon. Ezeket az ikonokat áthelyezheted a tálca bármely pontjára, mondjuk középre. Ehhez hozz létre egy üres mappát a Dokumentumok mappán belül bármilyen névvel. Kattints a tálcára jobb gombbal, és vedd ki a pipát a Tálca zárolása (Lock the Taskbar) szöveg elől. Ezután újra jobb klikk a tálcára és válaszd az Eszköztárak (Toolbar) » Új eszköztár (New Toolbar) parancsot.

A megjelenő ablakban válaszd ki az imént létrehozott üres mappát a Dokumentumok könytárban. Ekkor megjelenik a könyvtár neve a Taskbar jobb oldalán. Az új eszköztáradat most az előtte levő ikonra kattintva húzd át a Start menü ikonjához. Ekkor ott megjelenik az eszköztár, a többi – eddig bal oldalon lévő ikon – pedig átkerül a jobb oldalra. Most kattints jobb gombbal az új eszköztáradra, és vedd ki a pipát a következő két pont elől:

  • Szöveg megjelenítése (Show text)
  • Címsor megjelenítése (Show title)

Ekkor eltűnik az új eszköztár. Most a jobb oldalra került ikoncsoport előtti vonalra kattintva oda húzhatod az ikonjaidat a tálcán, ahova akarod. Utoljára pedig kattints jobb gombbal a tálcára, és válaszd A Tálca zárolása (Lock the Taskbar) menüpontot.

 

tálca         függőleges 


Hasonló bejegyzések
A tálca ikonjainak középre rendezése
A Tálca (Taskbar) ikonjai alapesetben a Start menü ikonja mellett (alatt) találhatók. Ezeket az ikonokat áthelyezheted a tálca bármely pontjára, mondjuk középre. Ehhez hozz létre egy üres mappát a Dokumentumok mappán ...
Bővebben...
A tálca ikonjainak középre rendezése

1,046 

Megjegyzés hozzáfűzése

Generic selectors
Csak pontos találatok
Keresés a címekben
Keresés a tartalomban
Keresés a bejegyzésekben
Keresés az oldalakon
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann

A tálca ikonjainak középre rendezése

Szerző: Mixáj Olvasási idő: 1 min
0
  • Üdvözlünk vendég!

Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó

Regisztráció

Szavazás

  • Ismét megkérdezzük, hogy tetszik a még nem kész oldal külseje?
    A maximálisan választható pontok száma: 1
  • Loading ... Loading ...