A Windows 10 hibái 1


A Windows 10 stabilan működik, de akadnak időnként olyan bosszantó hibák benne, amihez a felhasználónak köze sincs, megjavítani, kijavítani nem tudja. Olyan mint a háztáji, vagy a sertés tojik nagyot, vagy a tyúk kicsit.

 

1, Az Értesítési, vagy Műveletközpont.

 

 

Valamelyik előző összegző frissítés okozta a gondot, lelőtte az elektronikus  postai forgalom jelzését az értesítési központban. Emiatt gyakrabban kellett a elindítani a Posta appot, nehogy a szárnyaszegett felhasználó elfelejtsen valamit.

 

screenshot(42)

 

Aztán jött a szeptemberi patch kedd és meghozta a hibajavítást. Csak azért elgondolkodtató, hogy ez a javító frissítés mit rontott el és melyik összegző fogja kijavítani és ez így megy tovább.

 

 

2, Az Áruházi frissítések

 

 

Magyarország egyetlen vasárnap is nyitva tartó áruháza a Windows Store. E kellemességét nagyban lerontja, hogy bizonyos appok frissítéséhez nincs elég raktárkészlete, vagy a keresztmetszettel van probléma, mert már két hete nem akar frissülni a Microsoft Fényképek alkalmazás.

 

screenshot(41)

 

Hibakódot is ad, viszont arra nincs terápia. A frissítésekkel egyébként semmi probléma, csak két hete iszonyú módon telepiszkítja a Megbízhatósági előzmények listáját, ennek eredményeképpen a windows egészségét, lázgörbe szerűen megjelenítő grafikon szerint, a beteg teljesen kihűlt….

 

A Microsoft Fényképek alkalmazás kiválóan működik, csak nem frissül.

 

Mindannyian kínlódunk szenvedünk ilyen apró hibákkal, írd meg ha neked is van hasonló gondod, problémád. 

896 


Megjegyzés hozzáfűzése

Egy kis gondolat “A Windows 10 hibái

  • janilux
    janilux

    Nekem nem fog menni a gépemen maradéktalanul, mivel eleve az alaplap meghajtó driver kezdettől fogva hibás. Mondjuk régi, 2007-ben vásárolt gép MSI alaplappal. Két portnál jelzi a hibát, tudja hogy rossz, a kiadás dátuma óta, de ugyanazt a baromságot csinálja minden változás nélkül. Csináltam frissítést kétszer a meglévő rendszerről hiába. Kétféle friss telepítést szintén hiába. Nem vesz tudomást az Nvidia kártyámról, szerinte ilyen nincs a gépben… A Windows 7 gyönyörűen dolgozik rajta, sokkal gyorsabb mint a 10-es, ezért visszaállítottam azt. A primitív kinézet, és ez a csempés start menü, meg pár vacak saját alkalmazás miatt én nem látom érdemesnek foglalkozni a Windows 10-el. Nevetséges de Linux sokkal kezelhetőbb és gyorsabb, probléma nélkül kezeli az Nvidia kártyát, erőforrásból felével is beéri, mivel nem játszom idióta lövöldözős játékokat így egyszerűen csak háttérrendszer marad nálam a Windows. Ráadásul ott igazán se vírus se licenc meg program ami fizetős és piszkál vegyél már meg mert akkor hajlandó vagyok dolgozni is. Egyébként most vettem elő a Windowst hogy hallottam jön a nagy frissítési lehetőség. De csak üres propaganda volt mint az megszokott a Microsoftnál. Mára a Linux pár elterjedtebb változata oda fejlődött hogy igazi alternatíva és túl szárnyalta a Windowst minden tekintetben.